U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Eventing regiotraining Limburg / Oost Brabant

De trainingen voor alle niveau's worden in principe gegeven in Ysselsteyn op het terrein aan de Puttenweg tegenover de firma Stevens. Hier ligt een uitgebreid crossterrein, dat steeds weer wordt aangevuld met nieuwe hindernissen en er kan gebruik gemaakt worden van de dressuur- en springfaciliteiten van de Paardensportvereniging Ysselsteyn. Niet aangelijnde honden worden niet op het terrein toegelaten.

  

Van de deelnemers verwachten we dat ze een individuele W.A.-verzekering hebben. Tijdens de trainingen zijn de ruiters verplicht een helm of veiligheidscap en een bodyprotector te dragen. 

 

Alle deelnemers dienen minimaal een kwartier voor aanvang van de training aanwezig te zijn en alle paarden en pony’s moeten bij aanvang van de training dressuurmatig losgereden zijn, om geen tijd verloren te laten gaan. De trainingen worden gegeven aan groepen van maximaal 4 ruiters. 

  

Let op: Iedereen moet parkeren op de aangegeven plaatsen, dat wil zeggen: Vanaf de Middenpeelweg de Ontginningsweg op, vlak voor de boerderij links afslaan, daarna links en parkeren bij de borden “parkeren crosstraining”.